fbpx

Meisinki Oy:n kuluttajakaupan sopimusehdot

1. Soveltaminen ja voimassaolo

Näitä ehtoja sovelletaan Meisinki Oy:n ja kuluttaja- ja yritysasiakkaan väliseen tuotteiden sekä koulutusten kauppaan, ellei sopimus- tai palvelukohtaisissa ehdoissa ole toisin sovittu.

2. Sopimuksen syntyminen – kurssille ilmoittautuminen tai tuotteen tilaaminen

Kurssille ilmoittautunut vakuuttaa, että ilmoitetut henkilötiedot ovat kurssin suorittajan omat tiedot ja että hän suorittaa koulutuksen itsenäisesti. Kurssin suorittaminen toisen henkilön puolesta on kielletty ja vastoin näitä sopimusehtoja.

Kurssille ilmoittaudutaan tai tuote tilataan Meisinki Oy:n kotisivuilta osoitteesta www.breathingman.fi. Tilaus vahvistetaan maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse, myöskin lisätiedot kurssista sekä käyttäjätunnukset lähetämme kurssilaisille ainoastaan sähköpostitse.

3. Toimitus

Palvelu toimitetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja tilausvahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla.

Verkkokurssin käyttäjätunnukset lähetetään sähköpostitse oston yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Ladattavien audio- ja videotuotteiden linkit lähetetään sähköpostitse oston yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. 

4. Maksaminen ja maksuehdot

Verkkokaupan maksuvälittäjän ehdot ovat nähtävistä Maksuehdot-sivulta. Linkki sivuun: https://www.breathingman.fi/maksuehdot/

5. Koulutuksen / tuotteen peruutus- ja palautusoikeus

Verkkokoulutuspalvelutuotteilla (digitaalisella sisällöllä) ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu (käyttäjätunnus on lähetetty asiakkaalle).

Käyttäjätunnukset lähetetään yhden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilauksen peruutus-, muutos- ja reklamaatiot: info@breathingman.fi

6. Muita ehtoja

Tekemällä tilauksen tai ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt myös Meisinki Oy:n sivuston käyttöehdot, jotka ovat luettavissa osoitteessa: https://www.breathingman.fi/sivuston-kayttoehdot/.

Mikäli sopimuksen jokin osa tai kohta on pätemätön tai mitätön, niin se ei tarkoita että sopimus muutoin olisi pätemätön tai mitätön.

Mikäli Meisinki Oy jättää käyttämättä jotain tämän sopimuksen mukaista oikeuttaan, ei se tarkoita, että Meisinki Oy olisi luopunut tästä oikeudesta.

7. Yhteystiedot

Nimi: Meisinki Oy

Osoite: Sammonkatu 30 A 33, 33540 Tampere

Muut yhteystiedot: info@breathingman.fi

8. Oikeus muutoksiin

Meisinki Oy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

9. Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.