fbpx

HENGITYSTAPAHTUMAT

 

Hallitse stressiä tekniikoilla, joita poliisin erikoisjoukot ja sotilaat käyttävät! Tämä uniikki kokemus on koettava ainakin kerran elämässä!

Tehokkaimman startin hengityksen hyötyihin saat osallistumalla Breathingman hengitystyöpajoihin ja -tapahtumiin ympäri Suomea.

1) Breathingman Hengityksen Tehokurssi

Koe syvä rauhan tila, opi tutkitut hengitystekniikat stressinhallintaan ja koe niiden teho käytännössä.

2) Breathingman Hengityksen Tehokurssi PLUS

Pidempi versio Tehokurssista. Vähän syvemmin, uusia tekniikoita, vähän eri tavalla.

3) Breathingman Stressi & Hengitys

Yhdistelmätyöpaja jossa tärkeimmät stressinhallintatyökalut ja hengitysmetodit yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Selkeyttä ja rentoutta arjen haasteisiin.

Tutustu tuleviin tapahtumiin tästä:

YKSILÖVALMENNUS

Hengitys- ja stressivalmennukset keskiviikkoisin Hyvinvointikeskus Flexiossa Tampereella. Varaa aika yksilövalmennukseen : https://www.nettiajat.fi/3309/nettiajanvaraus tai puhelimitse 0102015550

Hinnasto:

Kertakäynti: 120 € (1,5 h)

 3 kertaa 1,5 h yht. 300 €

5 kertaa 1,5 h 450 €

HENGITYSVALMENNUS

Hengitysvalmennus alkaa tilannekartoituksella, kyselyllä ja lempeillä hengitystesteillä. Sen jälkeen tehdään yksilöllisessä ohjauksessa hengitysharjoitteita, jolla parannat hyvinvointiasi nopeasti. Ohjelmat sisältävät alku- ja loppukartoitukset testeineen sekä sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman tilanteesi mukaan. Yksilövalmennus tuottaa nopeita tuloksia ja sopii esimerkiksi kun,

Hengityksesi on pinnallista, epätasaista, “työlästä”, jännittynyttä. Hengästyt helposti liikkuessa tai tuntuu vaan ettei hengitys toimi optimaalisesti. Kärsit stressistä, väsymyksestä, aivosumusta, lievästä ahdistuksesta/paniikkikohtauksista, univaikeuksista, kuorsauksesta, uniapneasta, nenän tukkoisuudesta, poskiontelovaivoista, astmasta. (Suositus: 1-5 kertaa)

Varaa aika tästä: https://www.nettiajat.fi/3309/nettiajanvaraus

STRESSIVALMENNUS

Selkeyttä, rentoutta ja onnen tunnetta elämään.

Stressivalmennus alkaa alkukeskustelulla, jossa määritetään tilanteesi pohjalta tavoitteet ja suuntaviivat valmennukselle. Painopistealueet koostuvat usein esimerkiksi seuraavista: Työ, Raha, Terveys, Perhe ja ystävät, parisuhde, henkilökohtainen/henkinen kasvu, harrastukset ja hauska, ýmpäristö.     Valmentajana roolini on auttaa sinua selkiyttämään elämätilannettasi ratkaisukeskeisellä otteella. Tavoitteena on stressin, taakantunteen, kärsimyksen vähentäminen ja rentouden, selkeyden ja onnellisuuden lisääminen. Suositus 3-5 kertaa

Varaa aika tästä: https://www.nettiajat.fi/3309/nettiajanvaraus

Kuva: Juulia Kumpuvaara

YRITYKSET JA YHTEISÖT

 

Breathingman yritystapahtumat

Stressi haltuun erikoisjoukkojen käyttämillä tekniikoilla.

Stressi, väsymys ja keskittymisvaikeudet häiritsevät monen työyhteisön tehokasta toimintaa. Tiedetään, että porukan suorituskyky ei ole paras mahdollinen, mutta ongelmaa ei silti saada ratkaistuksi. Erikoisjoukot ovat tottuneita toimimaan painetilanteissa ja käyttävät tärkeänä työkalunaan hengitystä. Kyllä. Hengitystä.

Breathingman hengitysvalmennuksella saat työyhteisösi käyttöön tieteellisesti tutkitut ja yksinkertaiset metodit stressin hallintaan. Valmennus on työntekijälle uusi ja mieleenpainuva kokemus ja samalla edistät työyhteisösi hyvinvointia myös tapahtuman jälkeen. Breathingman hengitysvalmennukset sopivat hyvin osaksi yrityksen virkistys- tai strategiapäiviä tai muuta tyhytoimintaa. Yritysasiakkaiden asiakastyytyväisyys on 100 %.

Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa henkilöstösi oppii hengitystekniikat turvallisesti ja työkalut, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia työpäivään tehokkaasti.

  • Terveyttä ja rentoutta edistävä 24/7 arkihengitystapa

  • Jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi

  • ABBA, Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät

  • Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen

  • Painetilanteiden hallinta merijalkaväen sotilaiden ja poliisin karhuryhmän käyttämillä käyttämillä tekniikoilla

  • Tehokkaampi hapen kuljetus aivoihin ja kudoksiin

  • Ohjeet kotiharjoitteluun

Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Osallistujat saavat mukaan yksinkertaiset ohjeet, joilla halukkaat voivat jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona ja vaikka lenkkipolulla. Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin. Tutkitusti!

Tapahtuman kesto: 75 min (mahdollista räätälöidä aikaa 45-120 min)

Hinta: 1-10 henkilöä 700 €+alv

11-20 henkilöä 850 € + alv

21-40 henkilöä 1000 € + alv

(Hintoihin lisätään mahdolliset tilavuokra ja matkakustannukset)

Hengitystunnit sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita.

Livetoteutus Flexio.fi, Hämeenkatu, Tampere. Muualla Suomessa yrityksesi tai vuokratiloissa. Mahdollista myös osittain tai kokonaan verkossa toteutettuna (Teams, Zoom).

Lisätiedot:
040-5902869 / Arttu
arttu.lipsonen(at)gmail.com

Kuva: Satu Renko