fbpx

HENGITYSTAPAHTUMAT

 

Tämä uniikki kokemus on koettava ainakin kerran elämässä!

Tehokkaimman startin hengityksen hyötyihin saat osallistumalla Breathingman hengitystyöpajoihin ja -tapahtumiin ympäri Suomea.

Tutustu tuleviin tapahtumiin tästä:

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennus tapahtuu Tampereella ja halutessasi myös verkon välityksellä.

Hinnasto:

Kertakäynti: 120 € (1,5 h)

Breathingman Relax 3 kertaa yht. 300 €

Breathingman Protocol 5 kertaa 500 €

Breathingman Protocol 10 kertaa 950 €

040-590 2869/ Arttu

Yksilövalmennus alkaa tilannekartoituksella ja lempeillä hengitystesteillä. Sen jälkeen tehdään tilanteeseesi sopiva yksilöllinen harjoitusohjelma, jolla parannat hyvinvointiasi nopeasti. Ohjelmat sisältävät alku- ja loppukartoitukset testeineen sekä sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman tilanteesi mukaan. Yksilövalmennus tuottaa nopeita tuloksia ja sopii esimerkiksi kun,

1) Hengityksesi on pinnallista, epätasaista, “työlästä”, jännittynyttä. Hengästyt helposti liikkuessa tai tuntuu vaan ettei hengitys ole ihan rauhallisimmasta päästä. (Suositus: Kertakäynti/Breathingman Relax 3)

2) Ehkä kärsit stressistä, väsymyksestä, aivosumusta, lievästä ahdistuksesta/paniikkikohtauksista, univaikeuksista, kuorsauksesta, uniapneasta, nenän tukkoisuudesta, poskiontelovaivoista, astmasta. (Suositus: Breathingman Relax 3)

3) Haluat kokonaisvaltaisempaa elämäntapamuutosta. Hengitys, Ravinto, Liikunta, Mieli. Haluat oikeasti kokea mitä “voida hyvin” tarkoittaa.         (Suositus: Breathingman Protocol 5 / Protocol 10)

Kuva: Juulia Kumpuvaara

YRITYKSET JA YHTEISÖT

 

Hengitystapahtuma on uniikki elämys, joka liekittää työporukkasi takuuvarmasti. Sopii hyvin esimerkiksi yrityksesi strategia- tai tykypäiviin. Osallistujat oppivat terveyttä ja rentoutumista edistävän hengitystavan. Lisäksi yksinkertaisia lempeitä ja voimakkaampia harjoituksia, jotka lisäävät keskittymiskykyä, suorituskykyä ja katkaisevat stressiä tehokkaasti. Tapahtuma on unohtumaton elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Lisäksi osallistujat saavat mukaan ohjeet jatkoharjoitteluun kotona.

Hengitystunnit sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita :).
Räätälöimme tilaisuuden toiveidesi mukaan. (esim. hengitys, ruokavalio, liikunta, immuniteetti jne.) Tyypillinen kestoaika 1-2 tuntia.
Hinnat alkaen 600 € (hinnoittelu ryhmäkoon mukaan)

Livetoteutus Flexio.fi, Hämeenkatu, Tampere. Muualla Suomessa yrityksesi tai vuokratiloissa. Mahdollista myös osittain tai kokonaan verkossa toteutettuna (Teams, Zoom). Livetapahtumat on parhaita 🙂

Lisätiedot:
040-5902869 / Arttu
arttu.lipsonen(at)gmail.com

Kuva: Satu Renko