fbpx

HENGITYSTAPAHTUMAT

 

Tehokkaimman startin hengityksen hyötyihin saat osallistumalla hengitystapahtumiin.

Tutustu tuleviin tapahtumiin tästä:

YKSITYISTUNNIT 

Yksityistunnit sopivat sinulle, jollet halua harjoitella verkkokurssilla, ryhmätapahtumissa tai koet muuten tarvitsevasi yksityisopetusta. Opetus tapahtuu Tampereella kodissani tai muilla paikkakunnilla kotonasi tai haluamissasi tiloissa.

Hinnasto:
Kolmen kerran Hengityksen Voima – ohjelma 250 € (sis alv 24 %) (suositus)

Viiden kerran Hengityksen Voima – ohjelma 400 € (sis alv 24 %)

Kertakäynti: Kysy hintaa 040-590 2869/ Arttu

Ohjelmat sisältävät alku- ja loppukartoitukset testeineen sekä sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman tilanteesi mukaan. Ohjelman jälkeen suosittelen ylläpitoharjoittelua edullisella Hengityksen Voima – verkkokurssilla (49 €)

YRITYKSET JA YHTEISÖT

 

Hengitystunnit pidetään tilauksesta yrityksesi haluamassa paikassa. Hengitystunnilla osallistujat oppivat terveyttä ja rentoutumista edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi yksinkertaisia lempeitä ja voimakkaampia harjoituksia, jotka lisäävät keskittymiskykyä, suorituskykyä ja katkaisevat stressiä tehokkaasti.

Hengitystunti sopii hyvin esimerkiksi yrityksen strategia- tai tykypäiviin sekä erilaisiin tilaisuuksiin väliohjelmaksi. Tilaisuus jää mieleen pitkäksi aikaa ja hyvän fiiliksen lisäksi jokainen osallistuja saa mukaan yksinkertaiset harjoitusohjeet kotiin/työpaikalle.

Hengitystunnit sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä, joogasta, liikunnasta jne. ei tarvita.
Räätälöimme tilaisuuden toiveidesi mukaan. Tyypillinen kestoaika 1-2 tuntia.
Hinnat alkaen 200 €

Lisätiedot:
040-5902869 / Arttu
arttu.lipsonen(at)gmail.com