TAPAHTUMAT

 

Hallitse stressiä tekniikoilla, joita poliisin erikoisjoukot ja sotilaat käyttävät! Tämä uniikki kokemus on koettava ainakin kerran elämässä!

Tehokkaimman startin hengityksen hyötyihin saat osallistumalla Breathingman hengitystyöpajoihin ja -tapahtumiin ympäri Suomea.

1) Breathingman Hengityksen Tehokurssi

Koe syvä rauhan tila, opi tutkitut hengitystekniikat stressinhallintaan ja koe niiden teho käytännössä. 2:15 h

2) Breathingman Stressi & Hengitys

Yhdistelmätyöpaja jossa tärkeimmät stressinhallintatyökalut ja hengitysmetodit yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Selkeyttä ja rentoutta arjen haasteisiin. 3 h.

Tutustu tuleviin tapahtumiin tästä:

 

YRITYKSET JA YHTEISÖT

 

Breathingman yritystapahtumat ja -valmennukset johtoryhmille ja henkilöstölle.

Stressi ja toimintakyky haltuun erikoisjoukkojenkin käyttämillä tekniikoilla.

Stressi, väsymys ja keskittymisvaikeudet häiritsevät monen työyhteisön tehokasta toimintaa. Tiedetään, että porukan suorituskyky ei ole paras mahdollinen, mutta ongelmaa ei silti saada ratkaistuksi. Painetilanteiden ammattilaiset ovat tottuneita toimimaan paineen alla ja käyttävät tärkeänä työkalunaan hengitystä ja muita mielenhallintatekniikoita suorituskyvyn ja palautumisen maksimoimiseksi.

Breathingman stressi- ja hengitysvalmennuksillla saat työyhteisösi käyttöön tieteellisesti tutkitut ja yksinkertaiset metodit stressin hallintaan ja toimintakyvyn parantamiseen. Valmennukset antavat työntekijälle uuden ja mieleenpainuvan kokemuksen ja samalla edistät työyhteisösi hyvinvointia myös tapahtuman jälkeen. Breathingman valmennukset sopivat hyvin osaksi yrityksen virkistys- tai strategiapäiviä ja myös strategista tyhytoimintaa.

Yhdellä ryhmävalmennuskerralla osallistujat kokevat metodien toimivuuden käytännössä. Usein yritykset hankkivat toisen ryhmävalmennuskerran tai yksilövalmennuksia, jolloin hengitys ja stressitekniikoiden jalkautuminen käytäntöön ja vaikuttavuus paranee ja tuet henkilöstön toimintakykyä, stressinhallintaa ja hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Yritysasiakkaiden asiakastyytyväisyys on 100 %.

STRESSI – HENGITYS – TOIMINTAKYKY

Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa henkilöstösi oppii stressi- ja hengitystekniikat turvallisesti.

– Terveyttä ja rentoutta edistävä 24/7 arkihengitystapa

– Jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi

– ABBA, Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät

– Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen

– Paineen hallintataktiikat merijalkaväen sotilaiden ja poliisin karhuryhmän käyttämillä käyttämillä tekniikoilla

– Tehokkaampi hapen kuljetus aivoihin ja kudoksiin

– Mielenhallinta stressaavissa työtilanteissa (palaverit, esitelmät, hankalat sosiaaliset tilanteet).

Ohjeet kotiharjoitteluun

Kurssit päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään myös autuaan hyvä olo. Osallistujat saavat mukaan yksinkertaiset ohjeet, joilla halukkaat voivat jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona ja vaikka lenkkipolulla. Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin. Tutkitusti!

Valmennuksen tyypillinen kesto (räätälöitävissä):

– 30 min ´Hengityksen Pikakurssi valmennus

– 1-2 tuntia Hengityksen Tehokurssi valmennus

– 1,5-3 tuntia Stressi & Hengitys valmennus

Hengitys- ja stressitapahtumat sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita.

 Referenssejä: Kempower Oyj, NREP, Oy, Mentoritiimi Oy, Mediamaestro Oy, Contriber Ltd. Jobilla Oy, Jounin Kauppa Oy, Tampereen Tekninen yliopisto, Treen ammattikorkeakoulu…

Livetoteutus Flexio.fi, Hämeenkatu, Tampere tai yrityksesi tiloissa tai vuokratiloissa missä tahansa Suomessa. Mahdollista myös osittain tai kokonaan verkossa toteutettuna (Teams, Zoom).

Lisätiedot ja tarjous: 040-5902869 / Arttu arttu.lipsonen(at)gmail.com

Kuva: Satu Renko

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennus Pyynikillä Tampereella tai verkossa Zoomin Skypen välityksellä. Varaa aika yksilövalmennukseen : 040-5902869/Arttu tai arttu.lipsonen at gmail.com

HENGITYSVALMENNUS

Breathingman hengitysvalmennuksessa opit maailman johtavien asiantuntijoiden käyttämät, tutkituimmat ja tehokkaimmat hengitystekniikat terveyteen, hyvinvointiin, erilaisiin painetilanteisiin. (Uni, stressinhallinta, palautuminen, keskittymiskyky, rauhoittuminen, painetilanteet) Valmennus alkaa tilannekartoituksella ja hengitystesteillä. Sen jälkeen sinulle tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma, jolla parannat hengityksesi ja kehosi tilannetta nopeasti. Yksilövalmennus tuottaa nopeita tuloksia.

Hengitysvalmennuksissa käy tavallisia työssäkäyviä ihmisiä eri aloilta. Yritysjohtajia, opettajia, yrittäjiä, urheilijoita.  Valmennuksen tarve on suurin jos koet että hengityksesi on pinnallista, epätasaista, “työlästä” tai jännittynyttä. Kärsit stressistä, väsymyksestä, aivosumusta, lievästä ahdistuksesta tai paniikkikohtauksista. Monet hakevat hengitysvalmennuksesta apua myös uneen, kuorsaukseen, uniapneaan. Tyypillisesti 1-3 tapaamista riittää, että saat hengitykseen liittyvät haasteet ratkaistuksi.

STRESSIVALMENNUS

Stressi on kehon ja mielen jännitystila, joka liiallisena haittaa onnellista elämää. Stressivalmennuksessa opit painealan ammattilaisten käyttämät hengitys- ja stressinhallintametodit, joilla vähennät stressin haitallisia vaikutuksia elämässäsi merkittävästi. Kun käytät yksinkertaisia metodeja päivittäin, hyödyt lyhytvalmennuksesta koko loppuelämän. Stressivalmennus alkaa alkukeskustelulla, jossa määritetään tilanteesi pohjalta tavoitteet valmennukselle. Valmentajana autan sinua selkiyttämään elämätilannettasi ratkaisukeskeisellä ja tuloslähtöisellä otteella. Tuloksena on stressin, taakan tunteen, kärsimyksen vähentyminen ja toimintakyvyn, rentouden, selkeyden ja onnellisuuden lisääntyminen elämässä.

Tyypillisesti 1-3 tapaamista riittää että saat merkittäviä tuloksia.

PAASTOVALMENNUSPAKETTI

1) Henkilökohtainen verkkovalmennustapaaminen Artun kanssa tai kasvokkain Pyynikillä Tampereella. (60-90 min)
2) 8 sivuinen kuivapaasto-ohje tekstimuotoisena emailiisi
* Tilannekartoitus: kehon tila, paastokokemus, tavoitteet
* Yksilöllinen paasto-ohjelma (vesi & kuivapaasto)
* Suoliston ja maksan puhdistusprotokolla
* Paastoon valmistautuminen, paasto, ravitsemuksen aloittaminen (exit-refeed)
* Terveyttä tukeva ruokavalio paaston jälkeen
Vesi- ja kuivapaastovalmennus. 300 € (sis alv 24 %)
Tämä valmennus sopii sinuille, jolla on jo jotain alustavaa kokemusta paastosta tai pätkäpaastosta ja haluat nyt kokeilla kuivapaastomenetelmää fiksusti ja turvallisesti.
Tiedustelut ja ajan varaus: arttu.lipsonen at gmail.com tai 040-5902869

Kuva: Juulia Kumpuvaara