fbpx

Arttu Lipsonen

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus kehon ja hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Govinda Krishna. Tällä hetkellä hän opiskelee myös Prime Coaching Personal Trainer koulutusohjelmassa.

“Mun mieli on aina ollut aika rauhaton ja melko herkkä stressille. Kolmen kympin kriisi avioeroineen käynnisti pitkän itsen etsinnän ja ajauduin maailmalle etsimään ihan tosissaan kaikenlaisia keinoja ja taktiikoita kehon, mielen ja henkisyyden alueilla. Vuosien varrella löysin tehokkaat tavat miten hengityksen ja kehollisten harjoitteiden avulla kehon ja mielen saa balanssiin ja ihminen voi paremmin.”

Breathingman on yhdistänyt idän eri koulukuntien harjoitteita ja lännen tieteellisesti tutkittuja tekniikoita simppeleiksi harjoitteiksi, jotka sopii käytännössä kaikille ihmisille. Harjoitteilla jokainen saa nopeita tuloksia ja harjoitusten vaikutukset tuntee käytännössä heti ensimmäisellä treenikerralla.

-Arttu-