Arttu Lipsonen

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Mind Coach stressinhallintavalmentaja ja Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus hengityksen ja stressin saloista. Arttu on hakenut oppia ja kokemusta mm. Meksikosta, Pohjois-Amerikasta ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Harri Gustafsberg, Misha Sakharoff, Wim Hof, Govinda Krishna ja Tom Das. Jotkut muistavat hänet myös Hjallis Harkimon Diili -ohjelmasta. Hän on toiminut yksilöiden ja yritysten valmentajana 2000 -luvun alkupuolelta lähtien.

Yliopisto-opintojen jälkeen Arttu työskenteli pitkään liike-elämän palveluksessa. Ura vei ensin alkavien yrittäjien sparraukseen ja sitten myyntiin, myynnin johtotehtäviin ja myyntihenkilöstön valmennus- ja kehitystehtäviin kotimaisissa hyvinvointialan yrityksissä.

“Mun oma mieli on aina ollut aika rauhaton ja herkkä stressille ja se herkkyys pakotti etsimään ihan tosissaan keinoja ja taktiikoita stressin hallintaan työpaineiden keskellä. Vuosien varrella tutkin kehoa, mieltä, stressiä, henkisiä suuntauksia ihan tosissaan sekä työn ohessa, että matkoilla maailmalle. Hitaasti kokemus ja tieto karttui ja tästä matkasta syntyi rennompi elämä ja Breathingman.”

Arttu on kävelevä esimerkki siitä, kuinka elämää voi muuttaa radikaalistikin ja kuinka voi onnistua ja menestyä useilla eri elämän alueilla. Monipuolinen työ- ja elämänkokemus näkyy myös Breathingman valmennuksissa, joissa fokus on aina käytännön tekemisessä ja ratkaisu- ja tuloshakuisuudessa asiakkaan parhaaksi. Valmennusten vaikutukset tuntee käytännössä heti ensimmäisellä treenikerralla. Pidempijänteisellä työskentelyllä muutokset jäävät pysyviksi ja sisältä paljastuu onnellisempi, energisempi ja rennompi onnistuja. Eli sinä itse.

-Arttu-