fbpx

Arttu Lipsonen

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja ja Mind Coach stressinhallintavalmentaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen ja stressin saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Harri Gustafsberg, Misha Sakharoff, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Krishna. Jotkut muistavat hänet myös Hjallis Harkimon Diili -ohjelmasta.

Yliopisto-opintojen jälkeen Arttu työskenteli pitkään liike-elämän palveluksessa. Ura vei ensin alkavien yrittäjien sparraukseen ja sitten myyntiin, myynnin johtotehtäviin ja myyntihenkilöstön valmennus- ja kehitystehtäviin kotimaisissa hyvinvointialan yrityksissä.

“Mun mieli on aina ollut aika rauhaton ja herkkä stressille ja se lähes pakotti mut etsimään ihan tosissaan keinoja ja taktiikoita stressin hallintaan arjen työpaineiden keskellä. Vuosien varrella tutkin kehoa, mieltä, stressiä, henkisiä suuntauksia ihan tosissaan sekä työn ohessa että “pakomatkoilla” maailmalle. Hitaasti kokemus ja tieto karttui ja tästä pitkästä matkasta syntyi Breathingman.

Breathingman on yhdistänyt idän eri koulukuntien viisautta ja lännen tieteellisesti tutkittuja tekniikoita simppeleiksi harjoitteiksi ja tapahtumapaketeiksi, jotka sopivat aivan kaikille. Harjoitteilla saa nopeita tuloksia ja harjoitusten vaikutukset tuntee käytännössä heti ensimmäisellä treenikerralla. Pidempijänteisellä työskentelyllä muutokset jäävät pysyviksi ja sisältä paljastuu uusi onnellisempi, aidompi ja energisempi minä.

-Arttu-