fbpx

Arttu Lipsonen

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus kehon ja hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Misha Sakharoff, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Krishna. Tällä hetkellä hän opiskelee Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä englantilaisten mestarien ohjauksessa.

“Mun mieli on aina ollut aika rauhaton ja herkkä stressille. Kolmen kympin kriisi avioeroineen käynnisti pitkän itsen onnellisemman elämän etsinnän. Ajauduin maailmalle etsimään ihan tosissaan keinoja ja taktiikoita kehon, mielen ja henkisyyden alueilla. Vuosien varrella löysin tehokkaat tavat miten hengityksen, ravinnon, liikunnan ja meditaation avulla kehon ja mielen saa balanssiin ja sisäisen onnellisuuden tunne lisääntyy.”

Breathingman on yhdistänyt idän eri koulukuntien harjoitteita ja lännen tieteellisesti tutkittuja tekniikoita simppeleiksi harjoitteiksi ja tapahtumapaketeiksi, jotka sopivat käytännössä kaikille ihmisille. Harjoitteilla jokainen saa nopeita tuloksia ja harjoitusten vaikutukset tuntee käytännössä heti ensimmäisellä treenikerralla. Pidempijänteisellä työskentelyllä muutokset jäävät pysyviksi ja sisältä paljastuu uusi onnellisempi, aidompi ja energisempi minä.

-Arttu-