fbpx

Arttu Lipsonen

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, jolla on 15 vuoden kokemus erilaisista hengitysharjoituksista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien asiantuntijoiden kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Govinda Krishna.

“Mun mieli on aina ollut aika rauhaton ja herkkä stressille. Vauhtia on riittänyt ja intensiivinen tekeminen kävi tietenkin ajan myötä raskaaksi. Kolmen kympin kriisi avioeroineen käynnistikin itsellä pitkän itsen etsinnän ja ajauduin maailmalle etsimään ihan tosissaan kaikenlaisia keinoja ja taktiikoita kehon, mielen ja henkisyyden alueilla. Vuosien varrella opiskelin tehokkaimmat tavat miten hengityksen ja kehollisten harjoitteiden avulla kehon ja mielen saa balanssiin ja ihminen voi hyvin.

Sinun ei tarvitse kiertää ja opiskella vuosikausia saadaksesi hengityksen hyödyt haltuun. Breathingman on yhdistänyt idän eri koulukuntien harjoitteet ja lännen tieteellisesti tukitut tekniikat simppeleiksi harjoitteiksi, jotka sopii käytännössä kaikille ihmisille. Harjoitteilla jokainen saa nopeita tuloksia ja harjoitusten vaikutukset tuntee käytännössä heti ensimmäisellä treenikerralla. Mm. unenlaatu, palautuminen ja suorituskyky paranee ja mielenrauha lisääntyy nopeasti. Kokeilemalla tietää” 

-Arttu-